Check ...

Szolgáltatások

Az iProgress Kft. tevékenységi köre három pillérre épül: internetes szolgáltatások, nyomdai munkák, valamint fordítások - azaz web, print és fordítás - három teljeskörű szolgáltatás egy kézből. Az igényeknek megfelelően kialakítjuk, illetve frissítjük arculatát, legyen szó az internetes megjelenésről, vagy a nyomdai munkákról, de emellett nyelvtudásunknak köszönhetően hatékonyan segíteni tudjuk a nemzetközi kommunikációban is.

WEB, honlap- és webáruházkészítés, weboldal, webshop

Web

Igényre szabott honlapok és webáruházak készítése

Honlap nélkül nincs üzletének holnapja, de egy honlap sem jelent már mindig elegendő és átfogó megoldást egy korszerű webes stratégiához. Az Ön igényeinek megfelelően ajánlunk megoldásokat. Kiszolgáljuk a magánszemélyeket és a kisvállalkozásokat, de ugyanakkor komplett megoldásokat nyújtunk nagyobb kihívások esetén is. A webes munkák mellett átfogó intranetes megoldásokban is számíthat szakmai segítségünkre. A komplett webes megjelenés kialakítása mellett igény esetén segíteni tudjuk a megfelelő és gazdaságos szerverinfrastruktúra kiválasztásában vagy a domainregisztrációban is.

Portfóliónk

SEO NAME

Print

Nyomdai előkészítés és kivitelezés

A nyomdai előkészítést házon belül végezzük, miközben a nyomást megbízható szakmai partnereinkre, specialistáinkra bízzuk. Ennek megfelelően Ön gazdaságos áron juthat nyomdai termékekhez, amelyeket mindig egy szakember készít el. Vállaljuk termékcsomagolások, névjegyek, levélpapírok, borítékok, leporellók, mappák, textíliák, céges ajándéktárgyak, táblák, molinók, stb. megtervezését és nyomdai kivitelezését.

Portfóliónk

SEO NAME

Fordítás

Fordítás, lektorálás és tolmácsolás

Nemzetközi csapatunkban számos nyelvpáros anyanyelvi szinten lefedhető. Kimagasló nyelvtudásunknak köszönhetően kiváló minőségű fordítási, lektorálási és tolmácsolási munkákat végzünk. A többi szolgáltatásainkkal ötvözve ez egy komoly piaci előnynek bizonyult eddig, bízunk benne, hogy ez Önnek is elnyeri a tetszését.

Portfóliónk

Egyéb szolgáltatások

Felkeltettük érdeklődését?

Keresse fel cégünket és kérje ingyenes árajánlatunkat.
Írja meg nekünk röviden igényeit e-mailben vagy a "Kapcsolat" oldalon található űrlap segítségével:

Kapcsolat